Va prezentam noua generatie  de compresoare si aerografe. Cu un design inovator, compresorul Air Fusion vine in 2 culori, alb si negru, completate de un accent de culoare gold rose. 
Butonul de pornire si oprire foloseste si drept buton de reglaj pentru puterea jetului  de aer,  si este actionat prin apăsare usoara.

Compresorul are 3 nivele de putere. Nivelul 3 (nivelul maxim) pleaca de la 43 psi si este ideal pentru body painting, datorită jetului de aer puternic care propagă o cantitate de produs mai mare într-un timp mai scurt. 
Nivelul 2 este ideal pentru makeup , iar nivelul 1, cel mai scazut, este pentru detalii, inclusiv pentru modelarea fetei, machiajul ochilor, iluminator, sau detalii de precizie in body painting.

Compresorul beneficiază de încă o inovație extraordinară pentru cine îl folosește/ și anume de tehnologia "auto stop" care permite utilizatorului să lase aerograful din mână fără grija presiunii care se crează în interior.

Aerograful (pistolul de aerografiere) are un orificiu standard de 0.3 mm pentru ac, perfect pentru aplicarea produselor fluide in machiaj, dar și pentru alte domenii cum ar fi in cofetărie, în cake decoration, manichiură și nail  art, sau  în pictură. 

Air Fusion este mai silentios decat Air Max.

Kitul contine compresie Air Fusion, pistol aerografiere, furtun 1.5m, fir alimentare la priza EU. 


!!! Produsul este disponibil la Pre-comanda. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic la: 0731203230


Spune-ţi opinia

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o opinie

Kit Aerografiere Air Fusion

  • Cod produs: KIT
  • Disponibilitate: Pre-Order

  • *Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON.
Pret:
  • 1.200,00RON

  • Preţul în puncte de recompensă: 1200

Opţiuni disponibile


Produse recomandate

Kit Aerografiere Air Max

Kit Aerografiere Air Max

Va prezentam noua generatie  de compresoare si aerografe. Air Max are un design inovator, dponibil in 2 culori, alb si roz, completate de un negru int..

1.120,00RON