Confidentialitate

Societatea noastra este inregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

In conformitate cu cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Eyelash-Market are obligatia de a administra in conditii de deplina siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le-ati furnizat despre dv.

Colectarea datelor personale sau de alta natura are ca scop functionarea eficienta si legala a operatiunilor desfasurate de magazinul nostru si tine de livrare, facturare si informare si niciodata datele dv. nu vor ajunge la terti. Prin completarea formularului de la deschiderea contului declarati ca acceptati ca datele furnizate de dv. sa fie introduse in baza de date a Eyelash-Market.

Prin citirea prezentelor Termene de utilizare si Confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate de catre Eyelash-Market drepturile prevazute de legislatia in vigoare, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dv. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pentru diverse situatii care presupun exercitarea a unora din drepturile dv. va rugam sa faceti o cerere in scris, datata si semnata.

Eyelash-Market nu sprijina si nu incurajeaza SPAM-ul. Daca doriti dezabonarea dv. de la newsletter o puteti face debifand optiunea din contul dv.