Discount cumulativ

Incepand cu 20 aprilie 2016 Eyelash-Market utilizeaza sistemul de discount cumulativ, acordand posibilitatea, clientilor sai fideli, de a cumpara mai ieftin produsele aflate pe site si stimuland totodata sistemul de comanda online, in detrimentul celui telefonic.

Sistemul de discount cumulativ tine cont de volumul total de vanzari, facut de fiecare client in parte. Astfel, fiecare cumparatura pe care un client o face, adauga o suma la totalul vanzarilor facute de acel client in magazinul nostru. In functie de totalul vanzarilor, pe care clientul le-a facut, primeste un discount. Pe masura ce vanzarile facute de el cresc, clientul se califica pentru urmatorul palier de discount. Discountul cumulativ se aplica tuturor produsele pe care le cumparati din magazinul nostru, indiferent de alte reduceri sau promotii. El se aplica efectiv la valoarea comenzii pe care dv. o dati.

Discountul cumulativ nu obliga pe nimeni la nimic, ci ofera un orizont de asteptare, fiecarui client, in functie de ritmul sau propriu de cumparare. Nu exista o limita de timp pentru aplicarea discountului cumulativ.

Mai jos aveti palierele de discount, in procente, in functie de volumul total de vanzare, in lei.

500 lei – 750 lei -> 1%
751 lei – 1000 lei -> 3%
1001 lei – 2000 lei -> 5%
2001 lei – 3000 lei ->7%
3001 lei – 4000 lei ->8.5%
4001 lei – 5000 lei ->10%
5001 lei – 7500 lei -> 12.5%
7501 lei – 10000 lei -> 15 %
10001 lei - 15000 lei  -> 17.5%
peste 15001 lei –  -> 20%


Puteti vedea discountul pe care l-ati primit, afisat in fiecare comanda.


Vestea buna!
Discountul cumulativ se aplica tuturor clientilor care au un cont deschis pe Eyelash-Market si care fac comenzi online din acel cont.

Mai mult, discountul cumulativ se aplica tuturor clientilor care au facut comenzi pe Eyelash-Market si care au un istoric de cumparaturi, in contul lor. Ei vor primi direct si automat discountul aferent volumului de vanzari la care au ajuns in prezent. Spre exemplu, sa presupunem ca de cand aveti contul la Eyelash-Market ati facut cumparaturi totale in valoare de 3500 de lei. Atunci, veti primi in mod automat, incepand cu 20 aprilie, un discout de 8,5% pentru orice cumparatura veti face in magazinul nostru.

Unii clienti, desi aveau un cont, au optat sa dea comenzi prin telefon, iar Eyelash-Market a incercat, pe cat posibil, sa refaca istoricul de vanzari, astfel incat si acesti clienti sa beneficieze de sistemul de discount cumulativ.

Alti clienti, au preferat sa faca numai comenzi telefonice si nu au avut un cont pe site. Inclusiv, pentru acestia am incercat sa le refacem istoricul si sa primeasca si ei discountul meritat, dar pentru a primi discountul aferent, ei trebuie sa-si faca conturi pe Eyelash-Market si sa confirme telefonic cu personalul nostru, creearea de cont si restaurarea istoricului de vanzari.

Dupa intrarea in vigoare a discountului cumulativ, nu se mai accepta comenzi telefonice!