Acestea sunt extensii gene silk în forma literei D, cu grosimea de 0.2mm, cu cutie de 20 de randuri.


Sunt extensii de gene de calitate superioara, cu lungimi cuprinse între 9 si 13 mm, cu curbura in forma literei D.

Cutia contine aproximativ 5000 de fire.

Materialul din care sunt fabricate aceste extensii de gene este unul special - părul sintetic, care arata aproape identic cu firele de gene naturale si care creeaza totodată un volum mai mare acestora datorita varietatii de grosimi și curburi accesibile, doar acestui tip de material. Firele de gene au un aspect fin, ușor lucios, cu care se poate obinte cu usurinta efectul glamour atat de mult folosit in moda.


Extensiile de gene Royal au fost concepute cu un ambalaj special, pentru a reduce eforturile stilistilor de gene si a mari viteza de aplicare. Genele sunt asezate in 20 de randuri echidistante, puse in tavite. Genele dispuse in acelasi rand sunt distantate astfel incat sa poate fi apucate, cu usorinta, cu penseta. Astfel, veți avea o mai mare viteza in aplicare, uneori chiar reducand la jumatate timpul procedurii.  Acest lucru devine un real avantaj pentru profesioniști, marind productivitatea si posibilitatea de a rezolva, in același interval de timp, mai multe cliente.

Spune-ţi opinia

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o opinie

Extensii gene Royal Premium Silk D02 Maxi

  • Cod produs: EXG0151M
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

  • *Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON.
Pret:
  • 92,39RON
  • 85,39RON

  • Preţul în puncte de recompensă: 93

Opţiuni disponibile


Dragele noastre, va anuntam ca in perioada 31.07 - 10.08 ne vom afla in concediu. Pentru comenzi, va rugam sa le plasati sau sa ne sunati din timp. Va dorim o vacanta placuta si concedii calduroase.
Cu drag, Echipa Beauty-Market!