Acestea sunt mixuri de extensii gene silk în forma literei J, cu grosimea de 0.15mm.

Sunt amestecuri de extensii gene de foarte bună calitate, cu lungime cuprinsa între 9 si 13 mm, cu curbura in forma literei J.

La lungimea de 9 - 13 mm gasiti urmatoarele:

  •  9 mm -  2 rânduri
  • 10 mm - 3 rânduri
  • 11 mm - 3 rânduri
  • 12 mm - 2 rânduri
  • 13 mm - 2 rânduri

Pentru aceste mixuri de extensii de gene s-a folosit ca material părul sintetic, care reproduce aproape perfect firele de gene naturale, asigurand totodată un volum mai mare acestora datorita variatiei in grosime și datorita curburilor accesibile, doar acestui tip de material. Firele au un aspect ușor lucios, fin, care este ideal pentru a crea genelor efectul glamour.

Mai nou extensiile de gene Royal au fost dotate cu un ambalaj, conceput special pentru a reduce efortul celor care lucreaza cu gene si pentru a creste viteza de lucru. Genele sunt dispuse in randuri asezate in tavite, la distante egale. Pentru a putea fi apucate cu penseta, genele din fiecare rand sunt departate suficient de mult, mai ales spre varf. Astfel, obtinerea  unei viteze mai mari la aplicare, nu mai este o problema si se scurteaza timpul necesar procedurii. Acest fapt prezintă un avantaj tentant pentru profesioniști, deoarece creste posibilitatea de a rezolva mai multe cliente în acelasi timp.

Spune-ţi opinia

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o opinie

Extensii gene Royal Silk Mix J015 - 12 rânduri

  • Cod produs: EXG0127
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

  • *Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON.
Pret:
  • 63,13RON

  • Preţul în puncte de recompensă: 64

Opţiuni disponibile


Produse recomandate

Adeziv Royal Ultra Super Bond Glue - Nivel Mediu spre Avansat

Adeziv Royal Ultra Super Bond Glue - Nivel Mediu spre Avansat

Royal Ultra Super Glue este un adeziv de culoare neagra, un lipici special creat pentru profesioniști . Timpul de uscare este de 1-2 secunde, foarte scur..

146,69RON

Primer

Primer

Primerul este o soluție folosită pentru pregătirea genelor naturale în vederea aplicării de extensii de gene. Îndepărtează orice urmă de grăsime rămasă..

44,14RON

Plasturi cu gel Royal 7*3.3cm

Plasturi cu gel Royal 7*3.3cm

Plasturii cu gel Royal 7*3.3cm sunt special realizați pentru a proteja genele de jos, de a se lipi de genele de sus, în timpul aplicării extensiilor de..

0,90RON 2,50RON

Plasturi cu gel Royal 6.8*3cm

Plasturi cu gel Royal 6.8*3cm

Plasturii cu gel Royal 6.8*3cm sunt special realizați pentru a proteja genele de jos, de a se lipi de genele de sus, în timpul aplicării extensiilor de..

0,90RON 2,50RON

Dragele noastre, va anuntam ca in perioada 31.07 - 10.08 ne vom afla in concediu. Pentru comenzi, va rugam sa le plasati sau sa ne sunati din timp. Va dorim o vacanta placuta si concedii calduroase.
Cu drag, Echipa Beauty-Market!