Reteta pentru gene double si triple-lash

Extensiile de gene reprezinta pentru majoritatea femeilor alegerea ideala. Inlocuiesc cu succes mascara iar pentru unele doamne si domnisoare inlocuiesc chiar si machiajul propriu-zis.

Sunt comod de purtat, iar intretinerea lor cere un efort minim.

De ceva timp tehnica aplicarii extensiilor de gene a evoluat de la aplicarea unui singur fir de extensie pe un fir de geana natural, la aplicarea a 2 sau chiar 3 fire de extensii pe un singur fir de geana natural.

Tehnica este aplicata doar de catre profesionistii cu experienta, insa poate fi usor deprinsa si de catre incepatori cu multa practica si rabdare.

Este o varianta de aplicare a extensiilor de gene ce va da mai mult volum si desime genelor fata de aplicarea clasica.

La aplicarea clasica se aplica un fir de extensie pe un fir de geana naturala.

La aplicarea pt obtinerea efectului double-lash sau triple-lash se aplica 2 sau 3 fire de extensii de gene pe un singur fir de geana natural.

Procedura dureaza mai mult ca timp, insa efectul este incomparabil.

Secretul reusitei totale este ca la aplicare sa folosim grosimi si lungimi mai mici de gene, in functie de cat de multe aplicam pe un singur fir natural.

Astfel ca daca aplicam extensii pe metoda clasica, grosimea recomandata este de maxim 0.25 mm si cu lungimea maxima de 0.17 mm (pt persoane ce au gene naturale foarte groase si lungi).

Daca aplicam metoda double-lash sau triple-lash, va trebui sa folosim grosimi ce cumulate sa nu depaseasca aceste cote. Astfel ca la aplicarea double-lash putem folosi maxim un fir de 0.15mm si unul de 0.10mm alaturate, iar la aplicarea triple-lash, putem folosi fire de 0.07mm.

De asemenea, pt a scurta timpul de aplicare, putem apela la tipurile de extensii de gene gata pregatite in cutii, si anume genele de volum Y, W, V, care mai nou le putem gasi si in varianta colorata, sau gene Rapid Lash si Triple Lash.