Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin mijloace proprii, sau firme de curierat pentru București și prin firme de curierat rapid pentru comenzi din afara Bucureștiului.

Veti fi contactat telefonic in maxim 24 ore (de luni pana vineri) de catre un operator al magazinului pentru confirmarea datelor de livrare, facturare si pentru orice informatii suplimentare necesare.

Nu expediem comenzile facute pe eyelash-market.ro fara confirmare telefonica in prealabil!


Termenul de livrare pentru comenzi în București este de 24 de ore de la data confirmării comenzii și de 2-4 zile lucratoare pentru comenzile din afara Bucureștiului. Comenzile plasate dupa ora 16.00 in ziua curenta, vor fi procesate a doua zi.

In perioada sarbatorilor si in zilele cu promotii livrarea comenzilor poate suferi mici intarzieri peste cele 2-4 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Ne vom stradui sa efectuam livrarile dv. cat mai repede cu putinta.

In cazul comenzilor cu ridicare de la sediu, daca ati efectuat comanda pana la ora 10.00, veti putea ridica produsele dupa ora 17.00, in aceeasi zi. Daca nu, veti putea ridica produsele a doua zi. Adresa pentru ridicarea produselor de la sediu este: Str. Viilor nr 8E, localitatea Chiajna, jud. Ilfov.


Produsele vor fi expediate în ambalajul original.În cazul comenzilor de valoare mai mica de 500 RON costul transportului pentru București este de 15,5 RON iar pentru în afara Bucureștiului de 21,7 RON. Comenzile cu valoare mai mare de 500 RON beneficiază de livrare gratuită.

Atentie! Pentru a putea beneficia de livrarea gratuita trebuie sa selctati aceasta optiune (Livrare gratuită - 0,00RON) la metoda de livrare (vezi mai jos).