Aceste extensii gene sunt realizate din păr de nurcă siberiană.

Sunt considerate extensii de gene de lux, deoarece reprezintă cea mai extravaganta alegere pe piața de gene false. Exista o singura grosime aproximativ echivalenta  cu grosimea 0,10 mm de la genele Royal Premium Mink, si curburi C, CC, D.

Aspectul după aplicare este unul foarte natural. Firele de gene sunt mai mate, asemănătoare firelor de gene naturale.

Extensiile de gene sunt puse într-un ambalaj simplu de folosit, creat special pentru stiliștii de gene. Într-o singură cutie veți găsi mai multe dimensiuni de gene, de aceeași grosime, aranjate special pentru a le putea utiliza la aceeași aplicare. Acest tip de ambalaj prezintă avantajul de a regăsi în aceeași cutie diferite dimensiuni de gene, pe care le puteți folosi în decursul aceleiași proceduri, fără a mai schimba cutiile între ele. De asemenea, este ideal si comod pentru specialiștii care nu doresc să achiziționeze mai multe dimensiuni de gene în cantități mari.
Spune-ţi opinia

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o opinie

Extensii de gene Real Siberian Mink

  • Cod produs: EXG0097
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

  • *Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON.
Pret:
  • 235,60RON

  • Preţul în puncte de recompensă: 236

Produse recomandate

Penseta pentru Volum 4

Penseta pentru Volum 4

Penseta de volum este special realizata pentru crearea smocurilor de tip evantai specifice in aplicarea extensiilor de volum. Prezinta un varf ascutit pent..

52,80RON

Adeziv Royal Exclusiv Power Bond

Adeziv Royal Exclusiv Power Bond

Royal Exclusiv Power Bond (black) este noua formula imbunatatita in materie de adezivi, adresata in mod special profesionistilor! Caracteristici:cea mai ..

161,35RON

Extensii gene Royal Premium Mink D01

Extensii gene Royal Premium Mink D01

Aceste extensii gene mink sunt în forma literei D, cu grosimea de 0.10 mm, in cutii cu 12 randuri.Extensiile de gene sunt de calitate superioara, cu varian..

66,45RON