Regulament concurs

Filmează-te sau fotografiază-te în timpul unei proceduri de aplicare a extensiilor de gene sau sprâncene în asa fel încât să putem vedea ca lucrezi cu produsele noastre.

Participa si poti câștiga un premiu în puncte cu valoare în lei ce pot fi folosite la achiziționarea de produse pe site-ul eyelash-marker.ro, si beneficiul de a fi prezentat pe site la pagina de produs, alături de video-ul sau fotografia trimise cu nume complet si link către site web, pagina Facebook sau Google+.

Urmariti linkul pentru a vedea un exemplu de video, pus in pagina de descriere a produsului si insotit de mentionarea autorului si link catre pagina sa de facebook.

Pentru detalii urmariti condițiile de participare.


Regulamentul concursului cu premii


1. Premiile acordate lunar

Premiul I - se acorda celui mai bun video. Castigatorul va primi 100 de puncte de recompensa (echivalentul a 100 lei) pe care le va cheltui dupa cum doreste, la achizitionarea de produse de pe Eyelash-Market. In plus, video-ul sau va fi postat pe site-ul nostru, in pagina de produs, unde va fi mentionat numele autorului si se va pune un link catre site-ul sau, sau catre pagina sa de facebook sau de google+, daca nu are un site.

Premiul II - se acorda cele mai bune fotografii. Castigatorul va primi 50 de puncte de recompensa (echivalentul a 50 lei) pe care le va putea cheltui cumparand produse de pe Eyelash-Market. In plus, imaginea sa va fi postata pe site-ul nostru, in pagina de produs, unde va fi mentionat numel autorului si se va pune un link catre site-ul sau, sau catre pagina sa de facebook sau de google+, daca nu are un site.

Mentiuni - se acorda mentiuni pentru imagini sau filmulete. Castigatorii vor beneficia de postarea imaginilor sau a video-urilor lor pe site-ul nostru, in pagina de produs aferent, cu mentionarea numelui autorului si link catre site-ul sau, sau catre pagina sa de facebook sau google+, in cazul ca nu are un site.


2. Conditii de participare

Pentru a participa la concursul nostru trebuie sa aveti 18 ani si sa indepliniti urmatoarele conditii:

 1.  trebuie sa aveti un cont pe site-ul nostru
 2.  trebuie sa fi cumparat produse de pe site-ul nostru
 3.  trebuie sa obtineti o fotografie sau un video care sa contina o aplicatie a unui produs comercializat de Eyelash-Market
 4.  aplicatia prezentata in fotografie sau filmare trebuie sa fie facuta de dv. sau de un angajat al dv.
 5.  trebuie sa aveti acordul pentru publicare de la persoanele care apar in fotografii sau in filmare
 6.  fotografia dv. sau filmuletul realizat de dv. trebuie postat pe un site de socializare (facebook, google+, twitter) unde trebuie sa ramana cel putin un an
 7.  postarea imaginii sau video-ului de pe site-ul de socializare trebuie sa contina si un link catre site-ul nostru ( puteti copia adresa de aici http://eyelash-market.ro )


3. Inscrierea in concurs

Dupa ce v-ati asigurat ca indepliniti conditiile de participare (vezi mai sus), va puteti inscrie in concurs. Puteti participa o singura data pe luna la concursul nostru.

Inscrierea la concurs se face prin trimiterea unui e-mail. Pentru asta va rugam sa accesati pagina noastra de contact si sa folositi formularul de contact de acolo.

In formularul de contact este obligatoriu sa specificati urmatoarele:

 • in campul Subiect - treceti "concurs"
 • adresa site-ului dv., daca nu aveti un site, treceti pagina de facebook sau de google+
 • link catre postarea de pe facebook sau google+ sau twitter care contine imaginea dv, sau video
Trimitand acest e-mail prin formularul de contact de pe site, intelegeti si sunteti de acord ca fotografia sau video-ul dv. sa fie afisat pe site-ul nostru. In mod explicit, mentionam ca dv. nu cedati drepturile de autor, doar sunteti de acord cu publicarea lucrarilor dv. pe site-ul nostru.

Va puteti inscrie in concurs oricand si veti participa pentru etapa din luna in care ati trimis e-mailul.

Puteti trimite in concurs si video si imagini, putand astfel sa va maximizati sansele de castig. Conditia este ca fotografiile trimise sa nu fie stop cadre din video.


4. Jurizarea imaginilor sau a filmuletelor

Colectivul Eyelash-Market se va intalni la fiecare inceput de luna pentru a juriza lucrarile trimise in luna precedenta.

Premiile vor fi acordate dupa un proces de selectie si analiza si nu se pot face contestatii. Castigatorii vor fi instiintati prin e-mail.

Membrii juriului isi rezerva dreptul de a nu acorda Premiul I sau Premiul II daca materialele trimise nu se ridica la nivelul asteptarilor.


5. Recomandari

Daca vreti sa va mariti sansele de castig ar fi bine sa tineti cont de urmatoarele recomandari:

 • faceti pozele sau filmarea in lumina cat mai buna
 • daca nu aveti lumina suficienta incercati sa mutati subiectul mai aproape de fereastra, sau aduceti mai multe obiecte de iluminat in preajma sa
 • este bine ca filmul sa aiba sonor
 • daca filmati cu telefonul incercati sa tineti telefonul culcat (landscape), nu filmati in format portret (in picioare)
 • trebuie sa se inteleaga tehnica pe care ati folosit-o
 • trebuie sa se vada bine produsul provenit de la Eyelash-Market
 • filmul nu trebuie sa fie exagerat laudativ, puteti avea pareri personale critice despre produs sau despre anumite aspecte legate de folosirea produsului
 • calitatea imaginii va conta cel mai mult
 • calitatea sunetului, in cazul filmarilor, va aduce multe bile albe
 • filmarea nu trebuie sa fie cine-verite, puteti "inscena" anumite secvente, puteti edita si monta dupa cum va convine
 • daca nu va iese o seventa este mai bine s-o repetati decat sa predati un material slab
 • incercati sa evitati folosirea telefonului, este recomandabil sa folositi camere point and shoot sau chiar DSLR-uri
 • puteti apela la prieteni, entuziasti amatori sau chiar profesionisti, care sa va ajute cu fotografierea sau cu filmarea in timp ce dv. lucrati
 • va sugeram sa inregistrati separat un comentariu cu voce, pe care, ulterior il puteti mixa cu imaginea video.

Speram ca acest concurs sa fie o activitate placute si utila atat dv., cat si noua si din care sa ne cunoastem mai bine, sa invatam mai multe despre produsele Eyelash-Market si de ce nu, sa ne si distram.

Va uram succes!