Mixuri de extensii de sprancene Royal Eyebrow Extensions Colour Mix de grosime 0,10 mm, lungime unica de 7 mm și următoarele culori:
- Negru - 2 rânduri
- Maro inchis - 4 rânduri
- Maro Deschis - 4 rânduri
- Maro Roscat - 1 rand
- Blond - 1 rand


Extensiile de sprancene sunt aranjate într-un ambalaj simplu de folosit, creat special pentru stiliștii de sprancene. Într-o singură cutie veți găsi mai multe culori de fire de spranceana, de aceeași grosime, aranjate special pentru a le putea utiliza la aceeași aplicare.

Acest tip de ambalaj prezintă avantajul de a regăsi în aceeași cutie diferite culori de fire de spranceana, pe care le puteți folosi în decursul aceleiași proceduri, fără a mai schimba cutiile între ele.

De asemenea, este ideal pentru specialiștii care nu doresc să achiziționeze mai multe dimensiuni de sprancene în cantități mari.

Calitatea acestor fire de spranceana este superioară, asigurând profesioniștilor fidelizarea clientelei.

Spune-ţi opinia

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o opinie

Royal Eyebrow Extensions Colour Mix

  • Cod produs: EXS0009
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

  • *Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON.
Pret:
  • 97,84RON

  • Preţul în puncte de recompensă: 98

Produse recomandate

Compas Sprancene

Compas Sprancene

Compasul  este folosit in stilizarea sprancenelor.( tatuaj, pensat),fiind special creat pentru masurarea  acestora.  Compasul  est..

148,80RON

Penseta cu doua capete

Penseta cu doua capete

Penseta profesionala. Un capat este cu pat de prindere, iar celalalt este cu varf mai ascutit. Penseta esteinsotita de o husa din plastic , iar fiecare var..

64,80RON