Sunt gene smocuri fara nod, scurte, cu lungimea de 9 mm, aproximativ.

Genele false tip smocuri NATURALS de la ROYAL sunt singurele gene care creeaza volum natural, intervenind pe baza genelor naturale, insa fara a se putea observa acest lucru cu ochiul liber. Fiecare manunchi de gene false este alcatuit din 1​0 fire de geana, de calitate superioara, acestea contopindu-se perfect cu genele naturale.

Datorita compozitiei, si numarului ideal de fire alese prinse in manunchi, genele smocuri NATURALS  ofera un volum generos, mult dorit, dar in acelasi timp si veritabil, care nu da senzatia de incarcare. Pentru a pune in evidenta frumusetea naturala, nu este neaparat nevoie sa accentuam cu doua ori mai mult volum. Este suficient sa avem produsul perfect, pentru a obtine o privire perfect conturata, si un look absolut natural.

Genele Naturals sunt foarte usor de aplicat, sunt rezistente la apa, si pot fi purtate pana la 6 saptamani, daca se respecta indicatiile de aplicare si modalitatile de ingrijire.

Genele fara nod sunt cu 0.5 mm mai scurte decat genele individuale cu nod. Aspectul lor este unul mult mai natural, astfel incat in timpul aplicarii baza genelor false se confunda perfect cu baza genelor naturale, creand un aspect de linie de eyeliner densa.

Fiecare cutie NATURALS ROYAL  contine 56 de manunchiuri de gene.
Daca la momentul scoaterii lor din cutie, nu sunt apucate bine cu penseta, buchetelele au tendinta sa se desfaca din prinderea lor. Recomandam ca apucarea sa fie realizata prinzand toata baza smocului pentru a evita astfel separarea firelor.
Se recomanda folosirea genelor short pentru a crea un look mai natural, sau pentru a putea crea o baza de desime inaintea aplicarii unor gene mai lungi.

Spune-ţi opinia

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o opinie

Gene false smocuri Royal Naturals FN Short

  • Cod produs: SM0041
  • Disponibilitate: 2-3 Days

  • *Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON.
Gene false smocuri Royal Naturals FN Short este disponibil pentru oferta 10 cutii gene smocuri + 1 gratuit. Click aici afla mai multe.
Gene false smocuri Royal Naturals FN Short este disponibil pentru oferta 20 cutii gene smocuri + 2 +1 gratuit. Click aici afla mai multe.
Gene false smocuri Royal Naturals FN Short este disponibil pentru oferta 5 cutii gene smocuri + 1adeziv gratuit. Click aici afla mai multe.
Pret:
  • 18,00RON

  • Preţul în puncte de recompensă: 18