Termeni de utilizare

Folosirea acestui site implică acceptarea în mod automat a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru folosirea în bune condițiuni și în cunoștință de cauză, vă rugăm să citiți cu atenție toți termenii prezentați în continuare.

Eyelash-Market.ro este un site care funcționează ca un magazin virtual, cu scopul de a promova online unele produse și de a vinde unele produse.

Sunteți de acord și acceptați în mod automat că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, că putem întrerupe unele activități sau chiar întreaga activitate a site-ului. Nu există obligativitate din partea Eyelash-Market pentru funcționarea neîntreruptă, fără erori sau continuă a site-ului. Eyelash-Market.ro.ro nu poate fi facut responsabil pentru nici un prejudiciu apărut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a siteului, chiar dacă Eyelash-Market.ro sau reprezentanții săi au fost avertizați anterior de posibilitatea apariției unor astfel de prejudicii.


În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm, nu răspundem și/sau nu confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dv. dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Obligațiile dv. la înregistrare
La înregistrarea contului dv. sunteți de acord să furnizați datele reale, actuale, complete și corecte despre dv. O parte din aceste informații sunt folosite pentru facturare sau pentru livrare și eventuale greșeli făcute de dv. în formularele de pe site nu pot fi imputate Eyelash-Market.ro. Nerespectarea obligației de mai sus poate duce la blocarea temporară sau permanentă a contului dv.

La înregistrarea contului pe site-ul Eyelash-Market.ro ați ales o parola ce a fost atașată numelui dv. de utilizator. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces, ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dv. de utilizator este integral în responsabilitatea dv. Sunteți de acord sa ne anunțați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dv. de utilizator.

Următorii termeni definiți mai jos vor însemna:

Cumpărător - persoana, firma, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.

Vânzător - Eyelash-Market.ro, sau orice partener al Eyelash-Market.ro

Bunuri și Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.

Documente contractuale
Prin lansarea unei comenzi electronice pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.
Comanda va fi compusă din:
  -comanda și condițiile sale specifice
  -specificațiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul)

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

Extinderea obligațiilor Vânzătorului
Vânzătorul își va utiliza cunoștințele sale pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă și va livra Bunurile și Serviciile care îndeplinesc cerințele, nevoile și specificațiile Cumpărătorului.

Informațiile prezentate pe site, au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără un anunț prealabil. Din considerente legate de spațiu si coerența structurării informației, descrierile produselor pot fi incomplete, însă trebuie înțeles că vânzătorul, cu bună credință, face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Comunicarea cu site-ul - se poate face prin e-mail la secțiunea contact, postarea opiniilor la produse sau servicii (review) sau prin Impresii (guest book). Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat, licențios. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite, cum crede de cuviință, fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

Drepturi de autor (Copyright)
Intregul conținut al site-ului incluzând, dar nelimitându-se la imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, fotografii, baze de date și alte date sunt proprietatea Eyelash-Market.ro si a partenerilor săi și este protejat de legislația română a drepturilor de autor. Folosirea a unor părți din site, sau a conținutului său de către orice persoana fizică sau juridică, fără acordul în scris al Eyelash-Market.ro, este strict interzisă.

Confidențialitate
Informațiile, de orice natură, furnizate de către Cumpărător, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului. Ele pot fi utilizate de Cumpărărtor numai pentru executarea contractului și pot fi făcute cunoscute numai cu consimțământul scris al Vânzătorului și după obținerea unui angajament de confidențialitate din partea celui care le primește.

Nici o declarație publică, promoție, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător cu privire la comanda fără consimțământul prealabil. scris al Vânzătorului.

Datele Cumpărătorului, furnizate prin intermediul formularelor de pe site, sunt păstrate secrete și nu vor fi furnizate unor terți.

Termene și penalități
In cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, Vânzătorul este obligat să anunțe Cumpărătorul de noul termen estimat de finalizare a livrării. Cumpărătorul va avea dreptul să refuze efectuarea comenzii la noul termen sau să revendice daune suplimentare de la Vânzător, când este permis de lege, în cazul neîndeplinirii totale sau parțiale din partea vânzătorului a executarii Contractului în conformitate cu termenele stabilite.

In cazul in care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrându-se în termen de 3 zile lucrătoare.

Facturare și plăți
Prețul, modalitatea de plată și destinația livrării sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.